DC Johor & Negeri Sembilan

DC Johor & Negeri Sembilan

IKLAN NUFFNANG

Thursday, February 17, 2011

Syukur Alhamdulillah & Terima Kasih VCO, Collagen Catalyst

  Thank You
VCO Softgel & VCO Collagen
Catalyst

Assalammualaikum w.b.t & Salam Sejahtera kpd kawan2 yang selalu mengikuti cerita perkembangan hani.

Kali ni hani nak kongsikan 1 produk yang sangat-sangat berkesan untuk wanita yang ingin kelihatan cantik dan sihat, cantik je tak cukup tau, kena sihat dari dalam juga. Terutamanya kalau yang selalu menghadapi masalah jerawat, parut jerawat macam hani ni, hehehe. Ok, actually hani nak bg testimonial ttg produk yang hani gunakan ni. Produk ni hani guna baru dalam 15 hari (aku kire ker, guna baper ari). Tak kira pun baper ari guna, tapi disebabkan hari ni last peket utk collagen tu. Collagen tu ader 15 peket. Tiap2 pagi makan, so arini abis. Ok back to topic.

Actually terjumpe produk ni dalam facebook kawan2, tibe2 rase nak klik, terpk aper benda la VCO ni...baca punya baca..terbaca la "boleh mengurangkan jerawat dan parut", klu makan 1 bulan boleh ilang kan jerawat serta parut".

Tertarik dengan kenyataan tu then tanpa melengahkan masa, hani cuba la seach google pasal produk ni, rata2 memberikan feeback yg sgt baik. Berfikir agak lama jugak utk beli, tp agaknya Allah swt tu dah temukan produk yang betol2 berkesan agaknya, tergeraklah hati ini nak mencubanya. Sebabnya customer2 yg bg testimoni produk ni bukan calang2 orang, hani rase anda pun kenal. Nanti hani bagi link dier..Nak citer pasal produk ni tak abis lagi. So ms cuti raya cina tu dok telefon la stokis2 Catalyst ni yang area KL & Selangor. Semua tak available, pendek kata suma balik kg. Adalah sorang stokis ni tak balik kg dok area Puchong, nasib la dier tak balik, so hani meet stokis ni kat area PJ dan belilah dr dier VCO Softgel & Collagen Catalyst ni. Seronok tak terkata nak makan, tak sabar sgt2. Ye la nak cantik :). Then pg keesokannya hani pun telan la VCO Softgel & Collagen ni bersama air jus apple + tomato suam2. Sedap.

Hari2 hani makan VCO softgel + collagen ni setiap pagi, tak pernah tinggal pun walau sehari. Alhamdulillah kesannya sangat-sangat bagus. 1 minggu hani makan VCO softgel & Collagen tu then malam before tidur hani sapu sket softgel (minyak dier tu) kat muka, esok pagi bile bangun kulit muka rase firm dan yang paling best jerawat tak naik lagi, baru nak naik la, dier dah surut balik, then yg paling best lagi parut jerawat makin pudar sedikit demi sedikit..ader parut yang dah hilang. Itu baru 1 minggu. Selepas 15 ari menggunakan produk ni, Ya Allah rase mcm seronok sgt kesan die. Tak sia2 mencuba. Ok kat bawah ni hani list kan perubahan yang berlaku sepanjang ambil VCO Softgel dan Collagen. Kalau nak taip camni dah rase mcm buat karangan pulak :P

Perubahan-perubahan yang dialami sepanjang mengambil VCO Softgel & Collagen


1) Jerawat dah tak naik lagi, klu naik pun cepat kecut dalam masa 1 ari jek dah kering jerawat, itu pun 1 biji jerawat jek.

2) Yang paling best, parut jerawat dah semakin pudar, tak kelihatan lagi, tak yah nak tepek foundation byk2.

3) Paling best boleh makan seafood, pasal dulu klu makan seafood automatik segala tgn badan terasa merenyam, tp aritu makan udang rase mcam tak der aper2 dan jerawat tak naik pun..(besttt)

4) Kulit muka terasa firm dan cerah sket (tak tau la klu hani perasan tp hubby kata mcm cerah sket)

5) Disiang hari hani tak mengantuk pun kalau kat office terutama bile lepas lunch, rase mcm tak leh tido siang pulak "kurang mengantuk disiang hari"

6) Paling best lagi ibu jari kaki hani yang merekah allegic sabun, tiba2 macam dah kurang sket merekah nya, hani pun pelik...tp syukur Alhamdulillah selesai masalah ni, tak yah dok p klinik minta ubat sapu.

7) Kulit muka dah kurang berminyak dari dulu. Klu tak sehari kena basuh muka at least 3 kali. Siang mesti nak basuh muka coz muka terlalu  oily.

8) Sejak sapu VCO tu kat muka hani dah tak guna powder jerawat & serum jerawat ST coz action  ST lambat sket 3-4 hari nak surut jerawat. Tp VCO ni mcm ajaib pulak,  sapu malam esok siang dah surut.. Suka sgt tau.

9) Bgn pagi rs segar dan tak malas2 nak bgn pagi. Automatik je pukul 6 pg dah bangun. Selalu tu kul 6.30 baru terkial2 nk bgn :) "biasa la kekadang penat, layan faris smpai kul 2 pg"

10) Kalau product dah bagus harus la kite share ngn suami, tp tak der suruh dier makan collagen tu, just suruh dier sapu VCO tu kat muka dier yg berminyak dan jerawat. Bila hani sapukan kat muka die, rase mcm Ya ALlah...esok pagi tgk jerawat dia dah hilang, sapu kali kedua dia kata muka rasa tak berminyak lagi.

Ok setakat ni saje, testimoni yang boleh hani bagi, baru 15 hari guna produk ni. Syukur Alhamdulillah kesannya memang menakjubkan. Hani mmg susah nak serasi dengan produk. Bila dah makan  VCO & Collagen ni hani dah tak pakai produk lain2 mcm Loreal Boosting Essence tu lagi.

Dan yang paling best harga VCO & Collagen ni tak mahal sgt. Mampu dimiliki oleh sesiapa saje. Bile dah guna dan tau keberkesanan produk ni hani terfikir nak jadi stokis area KL. Coz tak salam kalau kite share produk yang sangat2 bagus kan..:). Then hubby bagi permission utk yadi stokis di area KL. Tkasih hubby.

Hani nak ucapkan terima kasih pada adik Eazy Insyira, (adik ni cantik tau, sekali pandang dah macam muka Adik CPM Honey Nurhaliza. Thanks dik Eazy coz tolong akak explain pasal produk ni. Hani akan register jadi stokis melalui adik Eazy Insyira ni. Kalau dah jadi stokis hani, bolehla kawan2 semua yang berminat nak jadi cantik macam2 adik2 tu, boleh la beli produk VCO tu ngn hani. Tunggu kawan2 suma tau.

Ok ni link2 blog pengguna VCO Softgel dan Collagen Catalyst

2) CPM Honey Nurhaliza  saper tak kenal ibu cantik ni kan :)
3) Irine Nadia Marcello  adik yang sangat femes dikalangan blogger2 & sangat2 cantik

ader byk lagi blogger2 yang dah guna VCO softgel ni, yg hani bg ni adalah antaranya. Yang bestnya VCO & Collagen ni tak der side effect aper2, ataupun kesan2 alahan utk ibu yg menyusu anak macam hani ni. Selamat tau. Malah VCO leh jugak sapu kat rambut utk anak. Tp bau dier busuk sket la...jgn pakai byk...sket jek dah lah. So hani sgt2 rekemen produk ni. Kalau macam kite2 yang wanita ni yer la kan umur dah meningkat ni, elok la amik VCO softgel ni + Collagen. Collagen ni utk awet muda tau. :))


VCO Softgel


VCO Collagen Catalyst
Ok lah sayang2 suma, setakat ni testimonial hani. Minggu depan insyaAllah hari rabu atau khamis, kawan2 leh dapatkan produk VCO Softgel, Collagen & VCO Pure Oil ni melalui hani. Coz masa tu insyaAllah klu tak der halangan hani nak jadi stokis produk Catalyst ni, okey sayang2 suma...





8 comments:

  1. memang perlu minum dgn jus epal ke sis?
    lagi satu, perlu amalkan kologen tu jgk ke? bole reply kt blog sy?
    lagi satu, ade bape bijik vco tu?

    ReplyDelete
  2. assalam dear, sori akk lmbt reply komen awak...akk ader 2 email, tu yg jarang bukan email blog ni...ok vco tak perlu minum ngn jus tu, tp klu rajin boleh juga...vco kena makan ngn air masak...boleh juga makan ngn kolagen utk dapatkan kulit yg cantik dan berseri.....vco tu ader 60 biji 1 botol, sehari makan 2 kali leh tahan sebulan

    ReplyDelete
  3. salam sis,
    VCO softgel n VCO collagen catalyst tu brape harganya?

    ReplyDelete
  4. Salam dear, akk minta maaf di atas kelewatan menjawab suma komen2, akk dah lama tak bukak email blog, ok rege utk vco softgel tu 39.90 dan collagen tu 59.90 :)

    ReplyDelete
  5. macam menarik nak try jugak la vco ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg menarik dear, cuba la apa2 sms atau email k

      Delete
  6. saya ade terbaca, untuk kurus kan bdn..vco kene amik sblm mkn..utk kurg kan selera mkn..btl ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually VCO bkn la semata2 utk kuruskan bdn, vco bertindak lancarkan darah dalam badan kita, dan buang segala toksin2 dalam badan. Bergantung kepada individu, ada yg makan vco boleh mengurangkan berat badan. Mkn vco before breakfast atau mkn malm akan membuatkan kite rs bertenaga wlpn kita tak breakfast..

      Delete