DC Johor & Negeri Sembilan

DC Johor & Negeri Sembilan

IKLAN NUFFNANG

Thursday, February 17, 2011

Wajah Sebelum & Selepas Guna VCO Softgel & Collagen Catalyst


Haaa, ni wajah hani sebelum dan selepas, kang kalau tak letak pic nnti, org kata "eleh betol ke berubah, tak letak pic pun". hehehhehe... tak der la kawan2, hani gurau jek okey. Jangan amik hati tau.


ni pic sebelum makan VCO softgel + collagen, ms ni bulan 12/2010, tgk la jerawat tu..sedey tau
 
pic ni di ambil tanpa make up, ms ni dah guna VCO dalam 4 hari - 5 hari kot

Pic ni masa dah ambil VCO dalam 10 ari tak silap


tadaaaaaaaaaaa...ni latest punye pic, baru amik pagi tadi....fresh baru kuar oven..ehehhee 18/2/2010

ni la pic hani selepas 15 ari amik VCO + collagen...ni make up sket je, tak pakai foundation pun..just tepek powder Ronasutra tu jek...

Ok kawan2 suma, mmg hani fully rekemen produk ni, sgt2 bagus utk kite2 yang mempunyai masalah kulit. Actually jerawat dan parut juga perlu dirawat dari dalam. Kalau nak harapkan skin care yang kite dok pakai tu, kurang la sket membantu. Kita perlu jugak amik supplement sebagai pelengkap nak jadi cantik dan sihat. Selalunya hani akan makan VCO ni bersama2 jus suam apple + tomato. Selang sehari pasal malas la nak blend. Then hani stopkan amik minuman ais, bergas dan minuman sejuk. Skang ni hani amalkan minum air suam2 stiap hari. Alhamdulillah hasil yang sgt memuaskan. Kawan2 patut cuba produk ni. Ni hasil baru 15 ari, kalau dah sebulan atau 2 bulan amik produk ni, insyaALlah kulit sihat, cantik mcm muka adik2 gojes yg hani bg link tu.

1 petua nak kongsi ngn kawan2 suma, klu kite nak cuba sesuatu produk, sebelum cuba tu, bacala selawat, dan niat dalam hati mudahan benda yg kite guna tu tak mudaratkan diri kite. InsyaAllah, Allah akan permudahkan :)

Nota kaki : Utk pengetahuan suma, hani tak edit pic2 tu. Original direct from my E5 Nokia. Tak reti pun nak edit2 :)

6 comments:

  1. do follow my blog my darling :*)

    http://inianugerahkehidupan.blogspot.com/

    note : saya pengguna VCO Catalyst juge. hehe. nak share pelbagai story lagi ..hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah, syukur kepada Allah..kerana mengizinkannya..:)) terima kasih dear...

    ReplyDelete
  3. wah! teruja sgt. saya dh try sebotol vco. mmg xde dh jrwt besor2. ni bru cont beli + kolagen. nk cantik jgk mcm hanis..

    ReplyDelete
  4. Bertuah badan. . bagi sy,dlu jerawat mmg xnmpak sgt,tp lepas makan VCO selama 9hari,muka sy makin hari makin truk nek jerawat,amat2 menyakitkan. .penjual VCO ckp tu healing process. . kalau sy tau cmnilah,sy xkn ambik. .malu nk kuar rumah skrg..=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah setahun akk mkn vco ni, mmg ok, ms 5 bln akk mkn vco mmg jerawat kluar dgn byknye, rs tak sanggup nk mkn vco..tp akk tau knpa puncanya, ini kerana akk terlalu byk mkn udang, ayam, ketam.maklumla ms tu bln puasa, pegi buffet hotel semua nk dibelasahnya....at last lps raya naik dgn teruk, akk stop mkn seafood....tp ayam akan makan la, then bile dah tak thn sgt, akk jumpa doktor skin, sekali doktor kata akkallegic ayam, lebih lebih lg ayam kfc...

      Doktor mintak akk stop mknayam utk 1 bln, xsampai 3 minggu jerawat dah surut. Now akk tau yg akk tak boleh mkn ayam. Jd akk rs ellyanie msti kulit sensitif, utk dptkan kulit yg sihat kena bersabar dik, sbb vco ni natural produk. Bkn chemical.....

      Delete